3. Beykoz Konakları Alışveriş Şenliği

Sevgili Komşularımız;
Beykoz Konakları Sosyal Yardımlaşma Vakfı olarak, 6 Mayıs 2018 Pazar günü, baharın gelişiyle birlikte Anneler Günü’nü karşılamak için “Beykoz Konakları 3. Alışveriş Şenliği”ni düzenliyoruz.
Sizler için keyifli bir alışveriş fırsatı sunacağına inandığımız şenliğimiz, havuz kenarında yapılacak ve 6 Mayıs Pazar günü saat 10:00’da başlayarak, akşama kadar devam edecektir.

Bu alışveriş şenliğinden elde edilecek gelir, omurilik felçlisi milli tenisçilerimiz Ebru Bulgurcu ve Fatih Karataş’ın 2020 Tokyo Paralimpik Olimpiyatları’na katılabilmeleri amacıyla gerekli şartların oluşabilmesi için harcanacaktır.

Alanında isim yapmış markaları büyüklere, küçüklere, her yaştan gençlere, hanımlara ve beylere hitap edecek şekilde bir arada bulabileceğiniz zengin bir seçki sizleri bekliyor.

Sizleri aileleriniz ve komşularınızla birlikte, keyifli bir Pazar günü geçirmeye davet ediyoruz.
Şenliğimize katılarak Vakfımıza destek veren tüm firmalara ve ziyaretçilerimize teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
Beykoz Konakları Sosyal Yardımlaşma Vakfı