Vakıf Hakkında

Hakkımızda

Beykoz halkı ile aralarında bir köprü kurmanın gerekliliğine inanan Beykoz Konakları sakinleri, “Yardım ve desteğe ihtiyacı olan Beykozlulara nasıl faydalı olabiliriz?” sorusu ile yola çıkarak 13 Ağustos 2003 yılında, Beykoz Konakları’nda malik olmak veya ikamet etmek ön şartına sahip 38 kurucu üye ile Beykoz Konakları Sosyal  Yardımlaşma Vakfı’nı kurmuştur.

Vakfın amacı, çağdaş bir anlayışla, Atatürk ilkelerinin ruhuna uygun bir şekilde, Beykoz ilçe ve köylerinde yaşayanlara, sosyal yardım ve dayanışmayı ulaştırmaktır. Beykoz’a ve Beykoz Konakları gibi sitelere örnek olmaya devam eden Vakıf, maddi yardımların yanı sıra kültürel ve sosyal alanlarda da etkinliklerini yoğun bir şekilde sürdürmektedir.