Eğitim > Okullar

Bir Okulda Bizden

Yürüttüğü faaliyetler ve projelerle kurulduğu günden beri eğitime destek veren Vakfımız, “Bir Okul da Bizden” projesiyle, Beykozlu çocukların eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla,

Soğuksu mahallesinde, 5 bin 200 metrekarelik alanda 24 derslikli T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Beykoz Konakları Vakfı İlköğretim Okulu’nun kaba inşaatını tamamlayarak İstanbul Valiliği, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 21.05.2012’de teslim etmiştir. Aynı alanda, konak sakinlerimizden Sayın Bülent Keçeli ve ailesi tarafından 4 derslikli T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Beykoz Konakları Vakfı Güler Keçeli Anaokulu’nu anahtar teslimi olarak yapılmıştır. Anaokulu 100 öğrencisiyle 2014-2015 öğretim yılında faaliyete geçmiştir.

720 öğrencinin eğitim göreceği Beykoz Konakları Sosyal Yardımlaşma Vakfı İlköğretim Okulu’nda  24 adet ilköğretim dersliği, fen laboratuvarı, bilgisayar laboratuvarı, resim, teknik tasarım ve müzik atölyeleri, kütüphane, çok amaçlı bir salon bulunmaktadır.

İlkoğretim Okulu'nun 2015-2016 yılında eğitime başlayabilmesi için çalışmalar sürdürülmektedir.

Onur Belgesi